Bioten(Elmiplant) – gama minune!

Salutări, tuturor!

Prima mea postare de pe acest blog face referire la o gamă de produse pentru îngrijirea tenului, despre care mie îmi place să spun că este „gama minune” şi am să vă detaliez şi de ce.

Pe când eram an terminal la liceu, am început a avea mari probleme cu tenul. Era vorba despre coşuri foarte mari sub piele, care arătau îngrozitor, mă dureau foarte tare şi îmi afectaseră în special zona mandibulei.

La început am încercat să scap de ele cu ajutorul leacurilor băbeşti care însa nu au dat rezultate, apoi îmi cumparasem din Plafar-uri diverse creme ce(teoretic) ar fi trebuit să mă ajute, însa nu au făcut decât să îmi inflameze şi mai mult zona. Ulterior am utilizat produse achiziţionate din farmacii, dar problema tot nu dispăruse şi nici nu dădea semne de ameliorare.

Salvarea mea a venit de unde mă aşteptam mai puţin. Mergând la cumpărături într-unul dintre supermarket-urile din oraş, am ajuns şi la raionul cu produse cosmetice. Îmi amintesc că produsele de îngrijire a feţei îmi erau pe terminate şi intenţionam să îmi achiziţionez altele, însă deoarece problema mea persista, îmi doream să îmi schimb din nou gama de produse. Şi tot „analizând” produsele disponibile, am remarcat această gamă(Bioten-de la Elmiplant-cu miere şi gălbenele). Iniţial, recunosc că mi-a fost puţin teamă să o încerc datorită preţului redus, însa mi-am spus că nu am ce pierde.

Am rămas plăcut surprinsă de rezultat! În aproximativ o lună de zile tenul meu se vindecase şi nu mai erau vizibile decât cicatricile post acneice(acele pete maronii), care în timp au disparut cu totul!

De atunci folosesc aceste produse zilnic şi nu mai am absolut nicio problema cu tenul.

Recomand cu toată încrederea utilizarea acestei game Bioten(de la Elmiplant) tuturor celor care au tenul uscat/sensibil şi care îşi doresc redobândirea elasticităţii lui.

capture-20140910-134308

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s