O vopsea de păr care să reziste? Desigur: Syoss Professional Performance.

Mă vopsesc brunetă de 5 ani de zile şi menţionez că în momentul în care am hotărât să îmi fac această de schimbare de look am dorit să „merg” pe o nuanţă de negru simplu care să arate cât mai natural. Zis şi făcut! O lungă perioadă de timp nu am dat prea mare importanţă mărcii de vopsea cu care îmi reîmprospătam culoarea, numai că la un moment dat a început să mă deranjeze faptul că toate curgeau la fiecare spălare. Am fost inspirată să încerc şi vopseaua Syoss Professional Performance, nuanţa 1-1 şi trebuie să vă mărturisesc cât de încântată sunt de rezultatele obţinute în urma utilizării acesteia! Este singura care nu îmi curge absolut deloc, care arată fresh tot timpul şi care nu mi-a degradat absolut deloc podoaba capilară, astfel că voi continua să o folosesc, întrucât oferă părului un aspect sănătos, majoritatea persoanelor crezând că este culoarea mea naturală. 😀

Syoss Professional Performance este o vopsea-cremă permanentă ce are în compoziţia ei keratină pro-cellium. Aceasta oferă părului rezultate profesionale: acoperire 100% a firelor albe, intensitate şi strălucire de durată.

Şi ce credeţi? E accesibilă oricui!

 

IMG_20151210_114452

240x210_teaser_coloration_main_black

Reclame

Un gând despre &8222;O vopsea de păr care să reziste? Desigur: Syoss Professional Performance.&8221;

  1. Intr-adevar este o problema cu gasirea unei vopsele de par care sa reziste in timp dar mai ales sa gasesti culoarea dorita. Nu m-am vopsit niciodata, dar stiu de la sora mea ce pateste. Pentru ca si ea isi vopseste parul negru am sa-i recomand aceasta vopsea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s