Despre stilizarea sprâncenelor

Am decis să dedic încă o postare stilizării sprâncenelor, dar de această dată vă scriu despre vopseaua specială pentru sprâncene.

Sunt convinsă că printre voi sunt multe persoane care nu au răbdarea necesară pentru a retușa aproape zilnic sprâncenele stilizate cu creion sau cu fard de sprâncene, deci lor le dedic în mod special rândurile mele de astă seară. 😀

Soluția pentru ele este vopseaua special creată pentru sprâncene, deoarece rezistă chiar și o lună de zile dacă se evită cât de cât zona sprâncenelor în timpul procesului de demachiere.

Produsul pe care vi-l pot recomanda cu mare drag este ProfiPil de la Kallos, disponibil în două nuanțe: maro și negru. Se folosește împreună cu oxidantul de 6%(Oxi Kallos) și cu o pensulă unghiulară.

Procedeul este foarte simplu: într-un recipient(CARE SA NU FIE DIN METAL) se amestecă 2 cm de vopsea ProfiPil și o picătură de oxidant de marimea unei boabe de fasole. Se amestecă energic până la omogenizare, apoi este gata de a fi aplicată pe sprâncene cu pensula unghiulară. Se lasă să acționeze între 5 și 10 minute, în funcție de cât de intensă se dorește a fi nuanța sprâncenelor, apoi se îndepartează cu ajutorul unor dischete demachiante înmuiate în apă calduță.

Rezultatul: sprâncene naturale, dar care ies totuși din anonimat!

5185_243685187_24372

capture-20150207-203251pensula-unghiulara

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s