Pentru mine, cele mai bune

Toate cunoaștem cât de importantă este curățarea tenului, întrucât prin întreprinderea acestei acțiuni îndepărtăm celulele epiteliale moarte de pe suprafața acestuia și totodată impuritățile și radicalii liberi, împiedicând astfel apariția iritațiilor sau erupțiilor ce pot apărea la suprafața pielii.

Ar fi indicat ca tenul să fie curățat de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara(mai ales dacă vă machiați), utilizând produse  de curățare specifice fiecărui tip de ten în parte și dischete demachiante.

Cred că am încercat toată varietatea de dischete demachiante de pe piață, însă m-am oprit la cele de la Iseree, deoarece sunt singurele care rămân integre în timpul procesului de demachiere, nu se desfac și nu se strâng precum altele. Mai mult, sunt confecționate din bumbac + microfibre și sunt foarte blânde cu pielea.

Voi pe care le preferați?

LATER EDIT:

Le-au stricat în așa manieră încât nici pentru îndepărtarea lacului de unghii nu le-aș mai folosi! Fac scame, sunt aspre, marginile zgârâie… Nu le mai recomand sub nicio formă! Păcat de ele…

gi00046-500x500

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s