Review Deodorant Garnier Mineral Protection 5 Skin & Clothes

Ca o completare a postării anterioare, vreau să vă împărtășesc câteva păreri despre alternativa la celălalt deodorant despre care vă scrisesem.

Căutam cu disperare un deodorant-spray cu care să îl înlocuiesc pe celălalt care îmi provoca un discomfort continuu datorită conținutului mare de aclool și din ”marea” de deodorante din Hypermarket-ul Auchan nu stiam ce să aleg… La un moment dat, mi-a ”sărit în ochi” un deodorant ce părea nou pe piață și nu m-am înșelat! Este vorba despre Garnier Mineral Protection 5 Skin & Clothes, pe care nu l-am mai văzut altundeva decât în hypermarket-ul mai sus menționat(cel puțin deocamdată). Și cum firma Garnier nu m-a dezamăgit niciodată, l-am ales si bine am făcut! În afara faptului că este extrem de delicat cu pielea și blochează efectiv glandele sebacee pentru că nu transpir deloc, miroase demențial, iar mireasma te însoțește întreaga zi! Mai mult decât atât, dacă ai plecat de acasă în grabă și ai uitat să te parfumezi, stai chill pentru că persoanele cu care vei interacționa nici măcar nu-și vor da seama(ca atare, poate înlocui cu brio și parfumul)!

Recomand cu dragă inimă deodorantul-spray Garnier Mineral Protection 5 Skin & Clothes, mai ales că în această perioadă îl puteți achiziționa la un super-preț!

Asta nu înseamnă că nu sunt deschisă la provocări: voi testa tot ce apare nou pe piața de profil și vă voi împărtăși experiențele mele!

Vă pup! :*

garnier_mineral_protection_skin___clothes_48h_floral_fresh_non_stop_anti_perspirant_150ml_east_end_cosmetics

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s