Ulei pentru masaj anticelulitic Cellufight – Elmiplant

Bună, dragile mele!

Vă promiteam acum aproximativ o lună de zile un review al uleiului pentru masaj anticelulitic Cellufight de la Elmiplant, plus o comparație cu gelul anticelulitic din aceeași gamă.

Ei bine, consider că am testat acest produs îndeajuns de mult încât să îmi pot face o părere asupra lui, pe care să o împărtășesc cu voi.

În cazul meu, uleiul pentru masaj anticelulitic Cellufight a avut un mai mare randament decât gelul pentru masaj anticelulitic din aceeași gamă. Îmi place mai mult și datorită faptului că nu se absoarbe repede în piele(cum mi se întâmpla cu gelul) și pot masa zonele afectate de celulită un timp mai îndelungat, fără să fiu nevoită să mai adaug produs. Ca să vă puteți face o idee, obișnuiesc să masez fiecare coapsă câte 30 de minute și în tot acest timp îmi sunt suficiente cele cinci picături de ulei pe care le picur la început. Uleiul pentru masaj anticelulitic Cellufight miroase la fel cu gelul, însă ceva mai înțepător. Se încălzește în timpul masajului, apoi îți conferă o senzație de răcorire.

Ingredintele uleiului pentru masaj anticelulitic Cellufight de la Elmiplant sunt cam aceleași cu ale gelului pentru masaj anticelulitic din gama mai sus numită, mai exact: guarana(drenează ţesuturile adipoase, creşte metabolismul), piperul negru(responsabil pentru efectul termic, stimulează microcirculaţia), uleiul de măsline(bogat în antioxidanți, care încetinesc procesul de îmbătrânire) și vitamina E(care contribuie la menținerea elasticității pielii).

Țin să menționez un lucru foarte important: niciun produs pentru masajul anticelulitic nu funcționează fără exerciții fizice și fără un regim alimentar echilibrat! În cazul meu se poate observa o îmbunătățire a structurii pielii și a țesuturilor, însă am combinat masajul anticelulitic cu aproximativ 30 de minute de exerciții fizice alerte(aproape zilnic) și cu o dietă săracă în calorii(plus că am exclus sucurile, mai ales cele acidulate, am redus mult dulciurile și pâinea).

Sper să vă fi fost de folos postarea mea!

Vă pup!

res_47ed7c62f04e36e669270ab180e08c17

Reclame

7 gânduri despre &8222;Ulei pentru masaj anticelulitic Cellufight – Elmiplant&8221;

  1. Mie produsele pentru celulita mi se par eficiente daca „strang” pielea, ca si cum arde…am folosit in liceu un astfel de produs…se vedeau rezultatele! Acestea mi se par cele mai eficiente! Bineinteles, combinate cu o viata alimentara sanatoasa si sport.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Va recomand in utilizare si ventuzele pentru masaj anticelulitic. Realizeaza si un masaj profund pentru drenaj limfatic. Sunt foarte eficiente in diminuarea aspectului de coaja de protocala. Sunt pe duritate diferita in functe de zona pe care lucram. Evident cu un ulei natural bun, si cu o utilizare o data la 1-2 zile dau rezultate excelente. Sursa: http://www.produsemasaj.ro/ventuze-pentru-masaj/ Sunt intrecute ca eficienta doar de masajul cu inele de jad. Insa este mai dificil de procurat astfel de dispozitive. Ventuzele pot fi la indemana pentru un pret mic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s