Nivea Fresh Natural Deodorant

Hey, fetelor!

Pentru că am fost cam absentă weekendul acesta datorită faptului că am plecat într-o escapadă în Delta Dunării alături de niște prieteni dragi, m-am gândit să nu mai amân momentul și să vă scriu. 🙂

Obiectul postării de astăzi îl face deordorantul lichid Nivea Fresh Natural, în varianta lichidă, dar cu pulverizator. Până să-l găsesc pe acesta nu-l văzusem pe piață decât în varianta roll-on.

Am învățat din experiențele anterioare și ori de câte ori folosesc un astfel de deodorant, nu mă îmbrac în partea de sus a corpului decât după absorbția completă a acestuia pentru a nu-mi murdări articolul vestimentar ce urmează a fi purtat în ziua respectivă, dar și pentru că îmi pare a fi ușor lipicioasă zona axilei cât e încă umedă. După uscarea completă a deodorantului, protecția pe care acesta o oferă împotriva transpirației este ok, în cazul meu nu a necesitat reaplicare și miroase frumos pe parcursul întregii zile(are mirosul specific Nivea, care pe mine mă încântă).

Singura bilă neagră pe care i-am găsit-o este că s-a consumat mult mai repede decât cel în varianta roll-on, deci din punctul acesta de vedere dacă ar fi să aleg, l-aș alege pe cel cu bilă.

Voi l-ați folosit pe acesta despre care v-am povestit astăzi?

11186456_1127469560613588_1963609907_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s