Gel de duș Dove Deeply Nourishing

Bună, dragile mele!

Că tot vorbeam zilele trecute despre melancolie, astă seară am făcut o incursiune în timp și mi-am adus aminte care a fost primul produs marca Dove pe care eu l-am folosit – gelul de duș cu detaliu albastru la căpăcel sau varianta clasică, cum îmi place mie s-o numesc.

I se făcea foarte mare reclamă, prietenele și colegele mele îl foloseau și îl lăudau, astfel că am simțit nevoia mai degrabă să intru și eu în rândul lumii și l-am achiziționat.

Mă întrebam în sinea mea cu ce poate fi diferit față de celelalte geluri de duș de pe piață?

Ei bine, abia utilizându-l am văzut diferența colosală între gelul de duș Dove Deeply Nourishing și ceea ce folosisem eu până atunci!

Am rămas surprinsă de cât de multă spumă face, de cât de consistent și de cremos este, de cât de recomfortată mă simt după ce mă îmbăiez cu el și unul dintre cele mai importante aspecte – a fost primul gel de duș după a cărui utilizare nu am mai simțit nevoia aplicării unei loțiuni pentru corp, pentru că pielea mea era deja hidratată încă din timpul dușului, datorită complexului Nutrium Moisture din compoziția acestuia.

Îmi place că după atâția ani acest minunat gel de duș a rămas la fel de bun ca la început, drept pentru care îl folosesc și-n ziua de astăzi.

Pe mine m-au caștigat ca și client, iar de atunci am încercat toate variantele pe care Dove le-a scos pe piață, una mai faină ca alta din punct de vedere al mirosului acestora, pentru că restul proprietăților sunt identice, indiferent de sortiment, ceea ce mă bucură foarte tare și mă face să le recomand tuturor!

N-aveți cum să nu vă îndrăgostiți de ele odată ce le-ați încercat! 🙂

Voi ce sortimente ați încercat până acum?

IMG_20150814_144149

Reclame

5 gânduri despre &8222;Gel de duș Dove Deeply Nourishing&8221;

  1. lucia zice:

    Si eu am încercat majoritatea sortimentelor si cel mai mult îmi place cea cu ulei de argan. Îți recomand să o încerci – are cea mai densă textură si miroase minunat. Prima oară am încercat săpunul si am fost încântată – e foarte fin si mirosul superb si apoi am căutat gelul de dus din gamă. Am încercat si uleiul de dus din gamă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s