Garnier Mineral InvisiClear Deodorant

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Melancolia, bat-o vina, mă face în ultima perioadă să mă reîntorc la produse pe care le-am folosit în trecut și care mi-au placut foarte mult dintr-un motiv sau altul.

Este și cazul deodorantului Garnier Mineral InvisiClear pe care am început să îl utilizez acum câțiva ani de zile și de care am rămas încântată.

Mi-a plăcut foarte mult cum miroase și că m-a protejat foarte bine împotriva transpirației pe parcursul întregii zile, plus că nu mi-a pătat deloc îmbrăcămintea la axilă(aspect deosebit de important pentru mine).

Este atât de delicat cu pielea încât poate fi aplicat chiar și pe pielea proaspăt epilată, fără nicio problemă(nu are în compoziție alcool astfel că nu vă va ustura sub braț și nu vă veți irita local, cum probabil că vi s-a mai întâmplat în cazul altor deodorante – până și eu o pățisem la un moment dat).

Garnier Mineral InvisiClear este un deodorant la care revin mereu cu toată încrederea, deoarece sunt convinsă că n-o să mă dezamagească! 🙂

Voi l-ați încercat? Vă place?

IMG_20160113_130115

Reclame

5 gânduri despre &8222;Garnier Mineral InvisiClear Deodorant&8221;

  1. Blogul Ramonei zice:

    L-am incercat, insa din pacate nu l-am mai vazut pe piata. 🙂 Nici nu se compara cu Rexona,care are prea mult alcool in ea si pe deasupra te mai si intoxici cu mirosul ala puternic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s