Despre crema pentru păr LONCOLOR ULTRA

Bine v-am regăsit!

De curând am descoperit un nou produs pentru îngrijirea părului pe care oricine ar trebui să îl dețină – crema pentru îngrijirea părului de la Loncolor Ultra.

Crema pentru păr de la Loncolor Ultra are în compoziția sa d-Panthenol(provitamina B5) ce hrănește/hidratează părul în profunzime și îl lasă ușor de pieptănat.

Acest produs se recomandă a fi folosit mai ales atunci când aveți părul puțin frizzy, deoarece are efect de disciplinare a acestuia, fiind ideal și pentru persoanele cu părul creț – definește foarte bine buclele și le pune în valoare.

Cum se folosește? Foarte simplu: pentru părul rebel masați între degete o cantitate mică de produs și apoi aplicați-o numai pe varfuri pentru a-l ”cuminți”; pentru bucle masați o cantitate suficientă de produs între palme și apoi treceți ușor mâinile prin păr pentru a vă defini buclele.

Un mare avantaj al acestui produs pentru îngrijirea părului este acela că se poate folosi zilnic, fără a necesita clătire, lăsându-l strălucitor, frumos mirositor și cu un aspect sănătos și plin de viață! În plus, dintr-un astfel de flacon veți avea o bună perioadă de timp pentru că produsul este foarte consitent.

Crema pentru îngrijirea părului de la Loncolor Ultra poate fi achiziționată din magazinele ce comercializează produse de îngrijire/cosmetice sau din supermarket-uri la un preț decent, aproximativ 15 lei.

Voi ați încercat acest produs? Dacă nu ați auzit de el, v-ar tenta?

IMG_20160216_131133

Reclame

4 gânduri despre &8222;Despre crema pentru păr LONCOLOR ULTRA&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s