Elmiplant – perfect hands

Hi, ladies!

Un produs pe care îl veți vedea cât de curând la #empties(pentru că e pe terminate) și despre care vă scriu astăzi este crema reparatoare pentru mâini de la Elmiplant.

Acest produs se adresează persoanelor care au pielea mâinilor foarte uscată și promite să vă facă mâini perfecte hidratându-le eficient cu ajutorul complexului Nutri Moist(brevetat de Elmiplant) dar și datorită extractelor 100 % naturale de miere și ulei de macadamia.

Vine ambalată în recipiente a câte 75 ml numai bune de strecurat în geantă pentru a o avea tot timpul la îndemână și a o aplica ori de câte ori este nevoie, are o consistență bună, se absoarbe ușor în piele, nu lasă film gras, miroase discret și plăcut, iar mâinile se simt complet recomfortate după absorbția completă.

Așa tare ce mă bucur că am mai bifat pe listă încă un produs marca Elmiplant care nu m-a dezamăgit, încât o recomand tuturor cu mare drag!

Cine a mai încercat această cremă pentru mâini? Ce alte sortimente ați mai folosit?

 

IMG_20151215_085949

Anunțuri

9 gânduri despre &8222;Elmiplant – perfect hands&8221;

  1. dumitrescu elena raluca zice:

    cred ca ra fi ideala pentru mine ,am sa o caut in magazine ,se gaseste cumva si in supermarket?,pielea mea este foarte uscata ,am in genata mereu rema si la serviciu dar nu sunt multumita de ea,poate o gasesc pe aceasta ,mersi de recomandare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s