Loțiune micelară Ivatherm

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Acum ceva timp vă scriam despre faptul că am început să prefer o demachiere cât mai ”ușoară” și că sunt tare încântată de faptul că pe piață au apărut tot mai multe tipuri și brand-uri de apă/loțiune micelară, deoarece îmi oferă o demachiere mult mai light, fără să îmi încarce tenul.

Iată că după ce am consumat un flacon de 100 ml de loțiune micelară Ivatherm pentru piele sensibilă m-am gândit să vă scriu despre experiența mea de testare.

Loțiunea micelară Ivatherm m-a atras încă de la început deoarece este inodoră și pentru mine un produs inodor = 0% alcool în compoziție, ceea ce e numai bine pentru tenul meu sensibil! ❤

Apoi, chiar m-a surprins cât de bine și de delicat mi-a îndepărtat machiajul(chiar și pe cel waterproof, în special mascara). Cu aceasta mi-am putut demachia chiar și rujul, fără să-mi rămână un gust amar și neplăcut pe buze și fără să mi le usuce.

Sunt încântată că utilizarea acestei loțiuni micelare nu mi-a provocat absolut nicio iritație pe față, dimpotrivă, arată excelent pentru un ten uscat-sensibil și cu ușoare tendințe acneice!

Un alt aspect important pe care l-am remarcat a fost acela că este foarte blând cu ochii – la prima utilizare așteptam cu sufletul la gură să văd dacă mă vor ustura ochii, cum mi s-a mai întâmplat în cazul altor mărci de ape/loțiuni micelare – dar spre surprinderea mea, loțiunea micelară Ivatherm se poate defini simplu prin 3 cuvinte: blândețe cu pielea.

Și tocmai deoarece am fost(și sunt în continuare) atât de încântată  de această loțiune micelară, voi continua să o folosesc și vi-o recomand și vouă cu maximă încredere! Își merită fiecare bănuț!

Good job, Ivatherm! 🙂

Cine a mai încercat-o și ce părere aveți despre ea?

IMG_20160328_165358.jpg

 
Follow my blog with Bloglovin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s