Transfer de bani online cu comision unic – 0,99£

Salutări!

Pentru astăzi m-am gândit să includ în secțiunea de ”Random stuff” o postare de mare interes pentru toți cei din diaspora română – transferul de bani cu cele mai mici costuri.

Metoda pe care o propun astăzi este una foarte avantajoasă din două motive:

  • economisiți timp (evitând așteptatul la cozile interminabile ale băncilor);
  • economisiți bani (comisionul de transfer fiind unic, indiferent de suma transferată).

Cum este posibil? Foarte simplu: tranzacția se efectuează dintr-un cont bancar în alt cont bancar, totul se întâmplă din confortul casei voastre, în doar câteva minute și cu un comision unic, per tranzacție, de doar 0,99£, sumă infimă comparativ cu comisioanele altor metode deja bine-cunoscute. Prima tranzacție nu este comisionată!

Acest serviciu vă va fi de mare folos indiferent de activitatea pe care o întreprindeți, iar mai jos vă detaliez procedura prin intermediul imaginilor.

Pentru a putea profita de beneficiile site-ului și de comision zero la primul transfer va fi necesară crearea unui cont aici. După ce v-ați creat contul, totul este cât se poate de simplu.

Pasul 1:

Vă logați în contul dvs, iar pe prima pagină vă va apărea un buton verde pe care scrie ”Send money”. Efectuând click pe acesta, vi se va deschide fereastra pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos. În fereastra aceasta trebuie să selectați țara din care trimiteți banii și țara în care doriți ca aceștia să ajungă, apoi introduceți suma pe care intenționați să o transferați și vi se va genera automat suma pe care o va primi destinatarul.

În partea din dreapta, ceea ce eu am surprins în chenarul roșu sunt detaliile tranzacției: suma pe care o trimiteți, rata de schimb valutar, taxa sau comisionul tranzacției, suma pe care o va primi destinatarul, suma pe care ați economisit-o alegând să trimiteți bani prin intermediul acestei platforme și data + ora aproximativă la care bănuții vor ajunge la destinatar.

Este important de menționat faptul că taxa sau comisionul aferent tranzacției în valoare de 0.99£ se va retrage din suma pe care o transferați destinatarului, astfel că dacă doriți ca acesta să primească contravaloarea a fix 100£, va trebui ca la suma introdusă inițial să mai adăugați 1£.

1.png

După ce ați completat acest pas, efectuați click pe butonul albastru pe care scrie ”Continue”.

Pasul 2:

În cea de-a doua fereastră va trebui să introduceți datele persoanei care va primi banii, respectiv prenumele, numele, țara și contul IBAN.

Apoi efectuați click pe ”Continue”.

2

Pasul 3:

În cea de-a treia fereastră vă vor apărea datele destinatarului și suma pe care acesta urmează să o primească (fiind o bună ocazie pentru a verifica dacă acestea au fost introduse corect), apoi va trebui să selectați metoda prin care doriți să efectuați ”plata”, cea mai avantajoasă fiind metoda bifată de mine, ”Debit or Credit card”, mai ales că sunt acceptate atât cardurile VISA cât și MasterCard.

Dacă doriți ca destinatarul să fie anunțat prin e-mail în momentul în care i-au fost virați banii în cont, bifați opțiunea ”Notify recipient by email” și în casuța care se va deschide îi veți introduce adresa de e-mail.

După ce ați completat și acest pas, apăsați butonul verde – ”Confirm details”.

3.png

Pasul 4:

În cadrul celui de-al patrulea pas tot ce aveți de făcut este să selectați tipul cardului dvs, să introduceți numele vostru așa cum apare pe el, numărul cardului, data expirării și codul CV2 de pe spatele acestuia. Acum nu mai rămâne decât să mai aruncați o privire de ansamblu peste toate datele și să apăsați ”Pay X GBP”, unde X reprezintă suma pe care doriți să o transferați, în cazul exemplului din imagine 100 GBP.

În cazul în care v-ați răzgândit în ultimul moment și nu ați apucat să efectuați ”plata”, aveți posibilitatea de a renunța la tranzacție apăsând pe ”Cancel booking”, opțiune ce se alfă imediat sub butonul verde ”Pay…”, cel evidențiat de mine în chenarul roșu. Este scris mai puțin lizibil, dar important este că există și posibilitatea anulării.

4.png

Odată parcurși acești pași, vi se va retrage suma din contul dvs și va fi transferată în contul destinatarului în aproximativ 24 ore, plătind nesemnificativa sumă de 0.99£, fără alte costuri ascunse.

În imaginea de mai jos puteți vedea țările în care este funcțională această platformă:

lista-transferuri-transfergo.jpg

Nu mai amânați momentul și dați share articolului ca să ajungă la cât mai multe persoane.

Follow my blog with Bloglovin

Reclame

3 gânduri despre &8222;Transfer de bani online cu comision unic – 0,99£&8221;

  1. Vezi ca au si varianta in limba romana. Adica pentru cei care nu-s f siguri pe ei cu engleza, poti schimba in romana, PLUS – relatii cu clienti care vorbesc tot romana. Deci big up – daca vrei sa suni sa ii intrebi una alta, o poti face cu usurinta. Din experienta vb. 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s