Dove Caring Hand Wash

Salutări!

Așa cum v-am promis, astăzi vă voi scrie câteva cuvinte despre experiența mea de testare a săpunului lichid Dove Caring Hand Wash, de fapt despre săpunurile lichide Dove în general, pentru că am aceeași părere despre toate sortimentele disponibile pe piață, singura diferență între ele fiind mirosul acestora în funcție de ingredientele componente.

17495562_1875566706058002_1425583001_n.jpg

La momentul lansării săpunurilor lichide Dove pe piață eu eram deja fan declarat al acestui brand de produse de îngrijire corporală, așa că nu am stat deloc pe gânduri când mi-am achiziționat varianta clasică pentru a mă convinge de calitatea acestuia.

Încă de la primul contact al săpunului cu mâinile mele am știut că este ceea ce am eu nevoie. De ce? Pentru că de fiecare dată  când îmi spălam mâinile cu acesta mă simțeam de parcă mi-aș fi aplicat în același timp și o cremă de mâini.

În general, poate v-ați aștepta ca săpunurile să vă usuce mâinile, însă nu este și cazul celor de la Dove care au în compoziție 1/4 cremă hidratantă.

Am o săptămână de când folosesc săpunul lichid Dove Caring Hand Wash și pot spune că îmi spăl mâinile de plăcere, deoarece cu acesta nu am experimentat senzația aceea neplăcută de parcă m-ar ”ține” pielea și am scăpat și de reflexul de a-mi aplica un strat fin de cremă după fiecare spălare pe mâini, deoarece acesta le menține hidratarea optimă pe parcursul întregii zile.

Ca preț sunt foarte accesibile (costă în jur de 9 lei, la 250 ml) și cel mai mult ador faptul că sunt disponibile rezerve de 500 ml la un preț foarte bun (cam 11 lei), cantitate care-mi ajunge pentru două refill-uri așa că nu mai plătesc încă o dată ambalajul, ci doar minunatul conținut de care am devenit dependentă! ❤

17439702_1875566709391335_150213255_n.jpg

Recpientele sunt foarte finuțe, au o formă drăguță și sunt dotate cu o pompiță care dozează o cantitate suficientă pentru a vă învălui mâinile în prospețime și în grijă!

E clar – în ceea ce mă privește, săpunurile lichide de la Dove vor rămâne în continuare pe lista mea de cumpărături! 🙂

Voi le-ați încercat? Sunteți mulțumite de ele? Care variantă vă place cel mai mult?

Follow my blog with Bloglovin

Reclame

8 gânduri despre &8222;Dove Caring Hand Wash&8221;

  1. Simona Borto zice:

    #BUZZStore mi-a dat si mie ocazia sa testez acest minunat produs. Imi place foarte mult. Mainile raman catifelate si hidratate dupa spalare. Il recomand cu mult drag! #buzzdove

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s