Noul an aduce schimbări

Dacă m-ar fi întrebat cineva la finele anului trecut ce îmi imaginez că îmi va aduce noul an, sub nicio formă nu aș fi putut anticipa ceea ce avea să urmeze. Pentru 2018 nu am plănuit nimic, nu mi-am propus ceva anume, în schimb m-am gândit să materializez orice idee care m-ar putea ajuta să cresc. Niciodată nu mi-a plăcut să bat pasul pe loc sau să pierd timpul fără rost pentru că am realizat cât de prețios este.

Acum 3 ani și jumătate sub un impuls de moment înființam acest blog pe nișa de beauty, fără să am cunoștință de ce va presupune acest lucru și dacă la început l-am considerat doar un mic spațiu virtual în care să mă pot exprima și în care să pot povesti despre domeniile mele de interes, iată că la un moment dat am realizat că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cum par. Mi-am dat seama că este necesară o mult mai mare implicare pentru a realiza totuși ceva și a fi mai mult decât un blog dintre multe altele sau o pierdere de vreme frumoasă.

Treptat am început să mă informez despre cum poți crește în mediul online și atât cât am putut am încercat să aplic și blogului meu amănuntele descoperite. Am lucrat singură la blogul meu, unele lucruri mi-au reușit de la prima încercare, altele deloc, însă la un moment dat chiar a trebuit să-mi las colțișorul meu pe mâna unor specialiști, deoarece sunt unele modificări pe care nu le poți face decât dacă ai cunoștințe temeinice în domeniu.

2018 este anul în care am hotărât că este cazul să schimb ceva în ceea ce privește blogul, am simțit că acum e momentul să trec și eu pe domeniu, așa încât am ajuns în situația de a colabora în acest sens cu cei de la Dhost, care în mai puțin de o oră și-au făcut treaba și m-au consiliat în amănunt ca să înțeleg și eu ce și cum urmează să se petreacă cu el.

Drept urmare, începând de astăzi mă găsiți pe https://www.ioanaspavel.ro, schimbare de care sunt încântată și pe care realizez că ar fi trebuit să o fac mai demult, însă niciodată nu-i prea târziu, nu-i așa?
Follow my blog with Bloglovin

 

11140383_1121065297920681_9035861405220246931_n.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s